Гра Літаючий М'яч

Літаючий М'яч - це захоплива аркадна гра, у якій ваше завдання - привести м'яч до вершини рівня, уникаючи небезпечних пилок та інших перешкод на шляху. У грі ви будете керувати баскетбольним м'ячем, використовуючи кнопки на екрані або клавіші на клавіатурі. Ви маєте вміло керувати м'ячем і рухатися вгору по рівню, долаючи всі перешкоди на своєму шляху. Однією з головних небезпек у грі є пилки, які будуть обертатися і намагатися зачепити ваш м'яч. Вам потрібно бути дуже обережним і вміло маневрувати, щоб уникнути зіткнення з ними.

У грі є два основні режими гри, які дають змогу гравцям обирати рівень, який найкраще відповідає їхнім навичкам і вмінням. Ви можете вибрати аркадний режим на проходження за рівнями або режим нескінченності, де всі рівні будуть з'єднані в одну цільну карту, на якій ви зможете рухатися вгору без зупинки і довести свою майстерність, досягнувши вершини.

Як грати?

Підбивайте м'яч у потрібний бік за допомогою стрілок праворуч і ліворуч, щоб задати йому потрібний напрямок польоту. Проходьте рівні і спробуйте пройти їх усі, або ж грайте в нескінченний режим і постарайтеся встановити свій найбільший рекорд. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Літаючий М'яч, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри М'ячик
4.0993071593533 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 866)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flying Ball.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 866 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри