Гра Мотоцикли на Шосе: Стрибки і Трюки

Гра "Мотоцикли на Шосе: Стрибки і Трюки" - це найзахопливіша супер гоночна гра, створена спеціально для справжніх екстремалів і любителів швидких мотоциклів. Трюки на спортивному мотоциклі - це найзахопливіше захоплення для кожного хлопчиська. Вам належить сісти за кермо швидкого мотоцикла і гнати широким, нескінченним шосе, на якому на вас чекає безліч перешкод і залізничних переїздів. На кожному з переїздів, постійно ганяють швидкісні, товарні та пасажирські поїзди. Звичайним міським машинам доводиться зупинятися і пропускати їх, але не вам! Адже ви нічого не боїтеся і маєте незвичайну можливість встановлення трамплінів просто на трасі.

То чого ж ви чекаєте? Швидше починайте гру і женіть вперед. Використовуйте нітро прискорення, щоб швидше розвивати швидкість. Перелетіти через будь-які перешкоди та залізниці допоможуть трампліни. Для встановлення кожного трампліну, достатньо клікнути мишкою і вибрати місце для встановлення. Після успішної зупинки трампліну, ваш мотоцикл зможе заїхати на нього з великою швидкістю і зробити затяжний стрибок, ширяючи високо над дорогою. Що може бути крутіше?

Під час стрибків ви так само будете намагатися виконувати трюки і це дуже круто! Женіть перед і спробуйте проїхати якомога більшу відстань, щоб заробити побільше очок і встановити свій особистий рекорд. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мотоцикли на Шосе: Стрибки і Трюки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.158371040724 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 442)
Керування у грі:
  • - управління
  • - пауза/меню
  • - встановлення трампліну або нітро
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Night Way Traffic Bike Stunt .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 442 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри