Гра Перегони і Трюки на Мотоциклі по Бездоріжжю

Перегони і Трюки на Мотоциклі по Бездоріжжю - це трюкова гра на мотоциклах із тривимірними ігровими моделями. Вам належить керувати мотоциклом, щоб долати всілякі перешкоди на дорозі. За керованістю він такий самий як машина, ось тільки може перевернутися в будь-який момент. У вас немає вибору, крім як зберігати рівновагу під час їзди по трасі.

Гра містить цілих 20 унікальних рівнів, кожен з яких це окрема траса з безліччю перешкод, гірок і трамплінів. У гаражі вам доступно всього 3 різних мотоцикли і перший з них доступний вже відразу. Інші два можна прикупити, зібравши достатньо грошей за проходження рівнів.

Як грати?

Просто обирайте перший мот, потім перший рівень і приступайте до гри. Тисніть на газ і мчіться вперед до фінішної межі. Слідкуйте за балансом вашого мотоцикла, щоб він не перевертався. Ганяйте по контейнерах, переїжджайте колоди, цеглу і купи сміття. Заодно намагайтеся виконувати побільше крутих трюків, коли це можливо. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Перегони і Трюки на Мотоциклі по Бездоріжжю, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9230769230769 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 130)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Offroad Bike Race.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 130 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри