Гра Мотоцикли в Горах 3

Гра "Мотоцикли в Горах 3" - це чудове продовження другої частини перегонів у горах. Цього разу на вас чекає ще більше проблем і перешкод. Завдання гри просте - ви маєте їздити на мотоциклах різних типів серією трас, збирати золоті монети та уникати переворотів. Ви маєте якнайшвидше проїхати всі траси, але при цьому не знищивши мотоцикл.

Отже, вся гра містить у собі 5 унікальних місцевостей для перегонів, а саме: Рівнина, Купини, Пустеля, Арктика і Пагорби. На кожній з місцевостей на вас чекає величезна кількість гірських підйомів, горбів і западин. Щоб пройти такі випробування, нашому герою знадобитися покращувати свій мотоцикл. Зібравши достатню кількість золотих монет ви можете покращувати характеристики вашого мотоцикла за допомогою прокачування двигуна, палива, шин і стійкості. Що вищі характеристики, то краще їхатиме ваш мотоцикл. Щойно вам вдасться зібрати побільше грошей, ви зможете купити новий мотоцикл. Для вибору доступні мотоцикли різних типів: моторолер, мотокрос, круїзер і спортивний мотоцикл. Кожен із мотоциклів вирізняється своїми характеристиками і здібностями їзди певними місцевостями. Розблокувавши всі мотоцикли, ви можете поставити на кожен з них найкрутіші поліпшення і ганяти так як захочете.

Варто зазначити, що різні карти також надають різні бонуси - наприклад, перша карта дає 5% бонусу за монети. Коли ви ганяєте по кожній місцевості, ви можете дістатися до контрольно-пропускних пунктів і можете збирати паливні баки, які наповнюють ваш паливний бак. Як далеко ви зможете проїхати і скільки мотоциклів зможете купити? Все залежить тільки від вас. Вдалих поїздок хлопці!

Тут розташована онлайн гра Мотоцикли в Горах 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1506329113924 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2370)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • Стрілки - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bike Racing 3.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2370 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри