Гра Захист Вежі 1

Захист Вежі 1 - це оновлена стратегічна гра, яка містить цілих 30 захопливих рівнів, покращення та цікавий сюжет. Ваше завдання захищати свою територію від нападу супротивників. Ви маєте захищати шлях по якому пробиратимуться вороги, це і є основний сенс гри з жанру "захист вежі". Встановлюючи правильні захисні вежі вздовж шляху, по якому буде проходити ворог, ви можете спробувати зупинити його.

Отже, гра має всього 30 рівнів, які розташовані на одній великій карті. З кожним рівнем ворог підбирається до вас дедалі ближче й ближче, але ви маєте знищити всіх ворогів до єдиного, щоб ніхто не пробрався і не вцілів. Тільки так ви досягнете перемоги і зможете пройти гру. Починайте грати з першого рівня і встановлюйте захисні вежі. Всього доступно для встановлення 4 види захисних веж, а саме: вежа лучників, вежа магів, вежа бомб і бараки. Кожна вежа по-своєму хороша. Лучники стріляють швидко і ранять ворогів своїми гострими стрілами. Маги обпалюють ворогів своєю магією. Вежі бомбери кидають купу бомб, здатні вразити кілька цілей одночасно. А ось бараки тренують воїнів, які виходять на захисний шлях і б'ються з ворогами в ближньому бою.

Як грати?

Ви як досвідчений стратег, повинні правильно розставляти різні види веж у потрібних місцях, щоб ефективно вражати ворогів. Вчасно покращуйте вежі, щойно зберете необхідну кількість будівельних одиниць (ігрова валюта у вигляді маленьких молотів). Чим сильніші ваші захисні вежі, тим краще, але вони коштуватимуть вам не дешево. Сума, яку ви витратите на модернізацію своїх веж, варта того, бо вороги теж покращуватимуться і з часом ставатимуть дедалі сильнішими. Тому переконайтеся, що у вас достатньо грошей, щоб мати змогу оновити наявні вежі. Не дозволяйте цим божевільним ворогам атакувати спокій вашого королівства. Не забувайте спланувати свою стратегію в кожному новому рівні, щоб успішно пройти його. Готові почати захист? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі 1, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0572337042925 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 629)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower Defense 1.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 629 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри