Гра Армійський Захист: Стрільба по Динозаврах

"Армійський Захист: Стрільба по Динозаврах" - це захопливий тактичний шутер із краєвидом згори, у якому вам доведеться відбивати атаки лютих доісторичних ящерів! Ваша головна мета - захистити свою базу від численних хвиль динозаврів, що насуваються на вас з усіх боків. Наскільки довго вам вдасться протриматися під натиском полчищ м'ясоїдних рептилій? Що ж, давайте дізнаємося!

Як грати?

Керування персонажем здійснюється за допомогою віртуального джойстика, з яким можна взаємодіяти мишкою або дотиком пальця. Ваш герой буде автоматично атакувати супротивників у певному радіусі. З повалених ворогів випадатимуть цінні ресурси, які знадобляться для поліпшення ваших характеристик. Також не забувайте купувати більш ефективні види озброєння, від парних автоматів до потужних РПГ. Закликайте на допомогу солдатів, які контролюватимуть периметр і вестимуть вогонь по найближчих супротивниках. Наймайте інженерів для будівництва оборонних споруд, які здатні ненадовго затримати зграї велоцирапторів. За успішне проходження випробувань ви зароблятимете монети, необхідні для купівлі нових унікальних виглядів для вашого персонажа. Крутіть колесо удачі, вигравайте круті призи та отримуйте щоденні бонуси за вхід у гру!

Тут розташована онлайн гра Армійський Захист: Стрільба по Динозаврах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Army Defence: Dino Shoot.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри