Гра Браво Старс Завантажити

"Браво Старс" - це мега крута багатокористувацька гра, яка підкорила мільйони гравців по всій земній кулі. Тут ви зможете битися з бійцями з усього світу в режимі онлайн. Це буде круто, зухвало і динамічно! У грі є величезна кількість персонажів і скінів, які можуть дістати тільки найвідданіші та найпрацьовитіші гравці.

Як грати?

Свою першу гру ви почнете з бравлера на ім'я Шеллі. Ця крута дівчина вміє влучно стріляти зі своєї рушниці і готова битися з найсильнішими суперниками, бажаючи рознести їх у пух і прах. Перемігши в битві і знищивши своїх супротивників, ви отримаєте кубки. З їхньою допомогою можна відкрити скриньки з призами і роздобути нових бравлерів Ніту і Кольта. Саме ці троє хлопців будуть вашими першими героями, які допоможуть впоратися з початковими битвами й отримати круті призи та супер сильних бійців із новими скінами.

Попереду на вас чекають битви в різних ігрових режимах: захоплення кристалів, зіткнення, броулбол, винагорода за упіймання, пограбування, особливі події та чемпіонат. Багато з цих режимів містять особливий режим гри 3 на 3 гравці. Це означає, що ви зможете грати в команді зі своїми друзями або просто з рандомними гравцями, які згодом теж можуть стати вашими новими товаришами. Прокачуйте своїх бравлерів, перемагайте, проходьте квести і станьте зірковим гравцем! Приємної гри та удачі!

4.3040724207586 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40099)
Тут розташована гра  Браво Старс (Brawl Stars) , завантажити яку ви можете безкоштовно і просто зараз.

Нижче представлені версії оригінальної гри Браво Старс (Brawl Stars) для мобільний пристроїв і планшетів. Завантажити гру можна без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку.
Пориньте у світ крутих битв, проходьте квести, отримайте у свою команду найпотужніших бравлерів і станьте зоряним гравцем номер 1!
Завантажити Brawl Stars :
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Brawl Stars Download.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 40099 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри