Гра Будуємо Американські гірки 2

Гра "Будуємо Американські гірки 2" - це інструмент для створення американських гірок, який являє собою повноцінний симулятор. У вас з'явилася чудова можливість побудувати свої американські гірки, кататися на них і весело проводити час. Гра симулює реальну фізику американських гірок у найдрібніших деталях і дає змогу вам згинати, розтягувати і виготовляти вашу поїздку так, як вам подобається. Редактор простий в освоєнні, пропонуючи виняткову гнучкість у тому, як прокласти доріжку. Пройдіть навчальний посібник або тренуйтеся на роботі, ви будете створювати дивовижні американські гірки в найкоротші терміни.

Як грати?

Побудуйте найкращі американські гірки своєї мрії та станьте найбільшим магнатом парку розваг у світі. Створіть найкрутіші американські гірки, щоб поділитися з іншими гравцями в режимі онлайн! Створюйте петлі, штопори або створюйте свій власний трек. Створіть свої американські гірки між горами, горизонтом великого міста або між єгипетськими пірамідами! Додайте дику природу, середовище, що руйнується, динозаврів і багато іншого, щоб закінчити свій рівень, і викладіть його в онлайн. І, звичайно ж, не забудьте покататися на ньому!

У міру того, як ви будуєте свої атракціони і розширюєте свій тематичний парк, ви заробляєте кредити, як інші гравці бачать і люблять ваше творіння. Не забудьте вказати назву свого парку, оскільки це дасть вам змогу змагатися в рейтингу американських гірок і порівнювати себе з іншими магнатами.

Тут розташована онлайн гра Будуємо Американські гірки 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2248157248157 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 814)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Roller Coaster Builder 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 814 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри