Гра Американські Гірки 4

Американські Гірки 4 - це четверта частина захоплюючої серії ігор, яка пропонує вам зануритися у світ божевільних американських гірок. У цій грі ви зіткнетеся з несподіваними технічними неполадками, які перетворять вашу поїздку на справжній випробувальний полігон для нервів. Ваше завдання ухилятися від перешкод і вижити на всьому шляху, покращуючи свій поїзд і пробуючи свої сили знову і знову.

Ви завжди мріяли про Діснейленд і мріяли покататися на найбожевільніших атракціонах? Готові випробувати себе на справжніх американських гірках? Thrill Rush 4 - надасть вам можливість екстремально відпочити! З чудовою графікою і захоплюючими звуковими ефектами ця гра занурює вас в атмосферу справжніх американських гірок. Коли ви востаннє відчували такий приплив адреналіну? Кожна мить гри викликає тремтіння передчуття й азарт!

Як грати?

Виберіть день або ніч, зберіть усю свою сміливість і вирушайте в дорогу, повну несподіваних сюрпризів. У грі на вас чекають цілих 15 рівнів, кожен з яких це окрема траса і окремий етап гри. Всі траси сповнені небезпек, які не тільки лякають крутими спусками і підйомами, а й рясніють безліччю перешкод. Мить зволікання і ви ризикуєте зіткнутися з перешкодою, що призведе до катастрофи. Доведіть свої навички віртуозної їзди і керуйте різними возами і транспортними засобами, щоб вижити в цій адреналіновій пригоді. На вас чекають чудові покатушки на гірках із металевими рейками. Від гігантських блоків, що падають на трасу, до божевільних поворотів і величезних прірв, що виникають перед вами, це найекстремальніший атракціон, який ви коли-небудь бачили!

Проходьте рівень за рівнем і збирайте по 3 можливі зірки в кожному рівні! Збирайте гроші та відвідуйте магазин, щоб прикупити там одного з 10 персонажів і різні транспортні засоби для катання на гірках. Женіть уперед по гірках, стрибайте з верхньої колії на нижню та на середню. Зберігайтеся на прапорцях і стежте за кількістю життів, витративши їх усі, вам доведеться починати рівень заново! Чи вистачає у вас сміливості, щоб прийняти виклик Thrill Rush 4? Дізнайтеся це просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Американські Гірки 4, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Thrill Rush 4.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри