Гра Школа Монстрів: Американські Гірки та Паркур

Гра "Школа Монстрів: Американські Гірки та Паркур" запрошує вас у світ, де моби з Minecraft збираються разом, щоб весело провести час, займаючись своїми улюбленими розвагами - катанням на американських гірках і паркуром. Унікальність цієї школи в тому, що тут навчаються найрізноманітніші істоти, і всіх їх об'єднує пристрасть до екстриму та адреналіну. Ви будете в ролі головного героя на ім'я Нубік, який і кататиметься на візку в цьому неймовірному випробуванні, схожому на американські гірки!

Як грати?

У кожному рівні вам належить допомогти одному з учнів школи монстрів благополучно подолати смугу перешкод, чи то захоплюючий паркур, чи то запаморочливі американські гірки. Початок рівня завжди однаковий: гравець з'являється на старті, готовий до пригоди. Ваше завдання - довести його до фінішу, де на нього чекатиме вчитель Херобрин. Щоб почати рух, просто натисніть мишкою. Персонаж почне рухатися автоматично, і тобі потрібно буде уважно стежити за його просуванням. Щойно на шляху з'явиться перешкода або небезпека, знову натискай пробіл, щоб герой зробив стрибок і благополучно подолав перешкоду. Головне - це вибрати правильний момент для стрибка. Якщо поквапишся або, навпаки, забаришся, рівень буде програно, і доведеться починати спочатку. Будь уважним і допоможи учням школи монстрів досягти фінішу, насолоджуючись їхніми улюбленими заняттями в цій захопливій грі!

Тут розташована онлайн гра Школа Монстрів: Американські Гірки та Паркур, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster School - Roller Coaster & Parkour.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри