Гра Гуппі та Бульбашки: Будиночок для тварин

У грі "Гуппі та Бульбашки: Будиночок для тварин", ви вирушите на морське дно. Там живуть чарівні русалочки, які обожнюють вчитися і щось майструвати. Зараз ви до них приєднаєтеся і разом із гуппі будете майструвати будиночки для тварин. У русалоньок є вихованець на ім'я Бульбашка. Це чарівне наполовину цуценя, наполовину русалонька обожнює дітлахів і завжди готове погратися. Саме для нього і його друзів ви будете будувати маленькі затишні будиночки. Готові? Тоді, за роботу!

Як грати?

Звірятка чекатимуть на вас біля стендів із намальованими будиночками. Ви можете вибрати будь-яку тварину і почати будувати. На екрані з'явиться недобудована конструкція, яку вам потрібно завершити. Для цього використовуйте деталі на панелі з правого боку. Будівництво відбуватиметься в три етапи, тому не поспішайте переходити до інших будиночків. Щойно житло буде готове, вихованець одразу ж опиниться всередині. У будиночку ви зможете нагодувати милашку і пограти з ним. Після цього можна переходити до решти будиночків. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Гуппі та Бульбашки: Будиночок для тварин, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0833333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 168)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bubble Guppies: Pet House Puzzles.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 168 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри