Гра Божевільний Дизайн: Перебудуй Свій Дім

"Божевільний Дизайн: Перебудуй Свій Дім" - це захоплива гра-головоломка, де ви зможете прокачати свої логічні навички та побудувати гарний будинок мрії. Погодьтеся, звучить дуже непогано? Тут ви зможете потренувати спостережливість, увагу і просто круто провести час із користю. Буде дуже весело, і ви навіть не помітите як пролетить кілька годин!

Як грати?

Сьогодні ви допомагатимете Зоуї та її чарівній доньці привести до ладу їхнє нове житло. Дівчина зовсім недавно отримала у спадок невелику ферму від своїх далеких родичів. Вона їх бачила в далекому дитинстві і залишилася єдиним родичем, тому й отримала несподіваний подарунок. Приїхавши на місце, Зої зрозуміла що на неї чекає багато роботи. Але життєрадісну й енергійну молоду жінку це не злякало, а лише підбадьорило.

Щоб заново вдихнути життя в це місце, вам доведеться добряче постаратися. На екрані з'явиться безліч предметів, закритих скринь і заморожених блоків. Необхідно з'єднувати однакові речі, щоб отримувати нові предмети і проходити завдання. Ящики з інструментами, шафки, вази та інші предмети з іконками блискавок генеруватимуть елементи, поки не закінчиться енергія. Щоб не чекати занадто довго, дещо ви зможете купувати, а потім прискорювати наповнення за допомогою бонусів. Буде дуже весело!

Тут розташована онлайн гра Божевільний Дизайн: Перебудуй Свій Дім, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дім
3.6 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 110)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Crazy Design: Rebuild Your Home.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 110 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри