Гра FlyOrDie.io

Ласкаво просимо до гри "FlyOrDie.io". "Флай ор дай" - це багатокористувацька браузерна гра, де грають геймери з усього світу. Ви можете сидіти вдома за комп'ютером, а ваші суперники можуть перебувати далеко за океаном, але це не завадить вам зустрітися в грі в режимі реального часу.

Щоб увійти в гру вам потрібно зареєструватися або зайти, як гість. Виберіть сервер, введіть свій нік і вперед! Вашим першим персонажем буде кумедна маленька муха. Суть гри полягає в тому, що ви будете постійно еволюціонувати. Для цього вам необхідно заповнювати стрічку еволюції, яка знаходиться на верхній панелі гри. Там же знаходяться і індикатори повітря і води. Ви маєте спостерігати за ними і вчасно пити воду, але водночас стежте, щоб у вас не закінчилося повітря і ваш персонаж не загинув.

Щоб еволюціонувати вам потрібно харчуватися. Під стрічкою еволюції будуть зображені комахи, тварини, пташки та інші предмети харчування, які може їсти ваш підопічний. Наприклад, муха може їсти тільки какашки і дохлу рибу. Потім вона еволюціонує в метелика, який еволюціонує в москіта, а він зі свого боку стане пташкою і так далі.

Бережіться інших гравців, адже зіткнення з ними може коштувати вам життя. Приємної гри та удачі!
Тут розташована онлайн гра FlyOrDie.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
4.3346806232079 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 86841)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — EvoWorld.io (FlyOrDie.io).
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 86841 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри