Гра Wormax.io

Wormax.io - новенька багатокористувацька онлайн гра із серії ігор io. Wormax - це черв'яки, якими грають гравці, що борються між собою за першість. Гра "Вормакс іо" схожа на відому Slither.io, ось тільки тут з'явилося набагато більше можливостей, а також гра повністю російською мовою, що робить її ще більш цікавою. Для початку гри достатньо ввести свій ігровий нік і натиснути на кнопку - грати! Ви потрапляєте на ігрове поле і керуєте своїм власним хробаком. Ваше завдання - з'їдати інших черв'яків і не забувати про свій захист. Збирайте їжу, яка розкидана по карті і збільшуватися в розмірах. Сортування гравців у таблиці рейтингу відбувається за даними їхнього розміру, а значить потрібно намагатися стати якомога більшим черв'яком! Окрім їжі, на карті також можна знайти бустери, які наділяють вашого хробака особливими можливостями і бонусами. Час кожного бустера обмежений до однієї хвилини. Ваш черв'як може не тільки повзати з повільною швидкістю. Він може прискорюватися, але втрачає при цьому свою масу. Так само він може різко зупинятися і стає прозорим. Усі навички потрібно використовувати в потрібний момент, щоб не стати жертвою інших гравців або ж самому спробувати з'їсти наміченого хробака. У Wormax.io так само є можливість грати з другом, для цього потрібно всього лише відправити йому своє унікальне посилання. Хочете змінити зовнішній вигляд вашого хробака? Немає проблем, ви можете вибрати будь-яке забарвлення хробака в розділі скіни. Варто звернути увагу на бонуси, доступні зареєстрованим користувачам. Після реєстрації в грі стає доступним накопичення есенції, а також магазин, у якому можна купити особливі артефакти для свого хробака. З усіма цими можливостями, кожен гравець зможе зробити свого унікального, найсильнішого і найбільшого хробака. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Wormax.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
4.3868961652045 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 92782)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління хробаком
  • / - прискорення
  • - зупинка
  • - прозорість

Навички:

Ваш черв'як може не тільки повзати, підбираючи їжу і бустери.

У міру набору довжини Вам стають доступні навички:

  • Прискорення - збільшує швидкість руху хробака. Активується при наборі довжини від 11 натисканням лівої кнопки миші або кнопкою Q. Під час використання ця навичка витрачає 10 одиниць довжини на секунду.
  • Зупинка - зупиняє рух хробака, поки затиснута кнопка (але не більше 5 секунд). Стає доступним під час набору довжини 100. Активується натисканням і утриманням кнопки W.
  • Привид - робить хробака прозорим на 5 секунд. У цей час черв'як може перетинатися з іншими черв'яками, не вмираючи. Активується при наборі довжини 500 натисканням кнопки E.
Після використання другої і третьої навичок відбувається перезарядка умінь. Якщо після отримання навички довжина хробака стане нижчою за поріг отримання, навичка залишається у гравця до кінця ігрової сесії.

Бустери:

Бустери - це бонуси, що дають вашому черв'яку певні можливості і підвищують його характеристики на деякий час.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wormax.io.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 92782 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри