Гра Rollem.io

Rollem.io - це багатокористувацька гра в режимі онлайн, де відбувається постійне змагання маленьких персонажів - хом'ячків. Кожен гравець вводить свій ігровий нік і приступає до гри за свого хом'ячка з метою стати найдосвідченішим, найспритнішим і найкрутішим хом'яком, який зможе зайняти перші місця в таблиці рекордів з усього світу.

Гра заснована на змаганнях хом'яків, які відбуваються високо в небесах, на спеціальних картах, що складаються з різних фігур, платформ, блоків і форм. Кожен рівень гри це окрема карта, на якій є точка старту і точка фінішу. І таких карт існує безліч, причому генеруються вони у випадковому порядку, автоматично. Гравці діляться на групи і потрапляють на випадкові карти, щоб пройти їх і довести свою першість. Кожен гравець прагне дістатися до фінішу першим, і він повинен докласти всіх зусиль, щоб зробити це.

Гра на кожній з карт триватиме доти, доки один з гравців не добереться до фінішу, після чого карта одразу ж мінятиметься на наступну, і всі гравці перенесуться на іншу карту. Там вони продовжать свої змагання, а гравець-переможець отримає досвід, очки і просунеться у світовій таблиці.

Як грати?

Просто вводьте ім'я гравця і приступайте до гри. Потрапляйте на будь-яку карту і починайте рухатися. Ваш хом'як може бігати в різні боки і стрибати. За допомогою цих рухів він повинен примудрятися долати всі перешкоди і пробиратися на фініш у кожному з рівнів, незалежно від їх складності. Обстригайтеся рухомих молотів, які можуть виникнути на вашому шляху, стрибайте на рухомі платформи, скачіть на подушках і злітайте високо вгору на вентиляторах. Пристрибуйте перешкоди і прірви, цей біг схожий на паркур і також схожий на всім відому серію ігор "Фолл Гайс", але це вже зовсім інша історія!

Під час гри ви можете збирати монети, які неодмінно захочете витратити в магазині на купівлю нових скінів вашого хом'яка. Це дасть змогу зробити його унікальним!

Також зверніть увагу на ігровий режим із редактором рівнів, де ви самостійно зможете сконструювати свій особистий рівень із різних деталей, а потім спробувати пройти його. Це буде кумедно і весело, удачі!

Тут розташована онлайн гра Rollem.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
3.943231441048 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 458)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - пересування
  • or - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rollem.io.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 458 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри