Гра Littlebigsnake.io | Маленька Велика Змійка ІО

Ласкаво просимо в дивовижний світ "Littlebigsnake.io". "Маленька Велика Змійка ІО" - це багатокористувацька браузерна гра, де ви зможете зіграти з гравцями з усього світу в режимі онлайн. Ця гра дуже нагадує кілька схожих ігор у стилі io, але її вигідно вирізняє з-поміж інших іошок дуже гарна графіка, величезна мапа, всілякі бонуси та інші доповнення.

Отже, вашим персонажем буде змійка. Оскільки ви новачок, то скін буде тільки один, але в міру проведення боїв, ви отримаєте нові круті скіни. У грі вам потрібно зібрати якомога більше досвіду і не дати суперникам вас підрізати або заманити в пастку. Ваша змійка може прискорюватися, але весь час цього робити не можна. Уважно стежте за індикатором прискорення в правому нижньому кутку і регулюйте прискорення базуючись на показниках індикатора. Якщо ви зіткнетеся з іншим гравцем або ж незграбно вріжетеся в стіну, то загинете, а ваш досвід зжеруть противники. А ось щоб знищити суперника будь-якого розміру вам потрібно підрізати його так, щоб він головою зачепив вашу змійку. Після цього він загине, а вам залишиться тільки встигнути зібрати його досвід і продовжувати полювання. Крім інших суперників, ви можете їсти жуків і давити слимаків. Жуки підвищать ваш досвід, а слимаки дадуть приємні бонуси, які підвищують характеристики вашої змійки.

Щоб заробити золото, ви повинні виконувати завдання. Це буде абсолютно необтяжливо і дуже азартно та цікаво.

Після кожного бою, ви будете отримувати ключі. Щойно зберете їх необхідну кількість, тоді зможете відкрити скриню з приємним сюрпризом. Щоб відкрити королівську скриню, ви маєте знайти корону на ігровому полі. Також постарайтеся якнайшвидше прокачати свій рівень і тоді отримаєте доступ до королівських досягнень, що дають бонуси до золота і рейтингу. Пам'ятайте, що щойно ви отримаєте досягнення, то призом стануть рубіни, які можна витратити на купівлю випадкового скіна.

Після першого бою, ви побачите новий режим гри "гра за жужу". Тут, ви зможете грати за чарівного жука. Ваша мета - збирати нектар, давити слимаків і збивати інших жуків. Пам'ятайте, що під час польоту ваша жужа не зможе збирати нектар. Це можна зробити тільки приземлившись на землю. Готові зануритися в захопливі пригоди змійки? Яке місце в таблиці лідерів ви зможете зайняти, граючи в гру - Маленька Велика Змійка? Давайте грати і все перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Littlebigsnake.io | Маленька Велика Змійка ІО, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
4.5645788136478 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 86197)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • or - прискорення / зліт / приземлення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Big Snake.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 86197 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри