Гра Трюки на швидкісному човні

У грі "Трюки на швидкісному човні" ви зможете промчати на швидкому човні небезпечним треком і взяти участь у міжнародних змаганнях зі стрибків із трамплінів на водному транспорті. Це захопливе поєднання трюків і небезпечних перегонів на швидкісних катерах допоможе вам отримати ще більше задоволення від гри. Відчуйте дух змагань, насолодіться красивими морськими краєвидами, киньте виклик найкращим гонщикам нашого часу.

Як грати?

На вас чекають 15 серйозних випробувань із різноманітними перешкодами та трамплінами. Ваше завдання - максимально швидко доїхати до фінішу, виконавши потрібну кількість трюків. Це може бути Бекфліп або Фронтфліп, рішення завжди за вами. Керуйте човном так, щоб набрати максимальну швидкість перед стрибком. Коли він буде в повітрі, виконайте один із трюків. Будьте гранично обережні під час стрибків через кільця, якщо швидкості перед виконанням трюку буде недостатньо, ви просто перевернетеся.

За кожен пройдений етап ви отримуєте винагороду. Витратити її можна на купівлю більш швидкого і керованого човна. Але чим вище ви піднімаєтеся в турнірній таблиці, тим більше небезпек на вас чекає. Відправляйтеся в радісну подорож усього вашого життя з приголомшливими трюками на швидкісному човні. Просто натискайте на газ і насолоджуйтеся всім, що відбувається на екрані!

Тут розташована онлайн гра Трюки на швидкісному човні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1992753623188 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 828)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - розгін вперед/назад
  • / - трюки Backflip/Frontflip
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Speed Boat Stunts.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 828 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри