Гра Порятунок людей на катерах 3Д

У грі "Порятунок людей на катерах 3Д" ваше завдання рятувати людей з океану, швидко добираючись до них і надаючи допомогу. Це свого роду симулятор порятунку потопаючих на катерах, адже тут дуже реалістична графіка і фізика руху катерів. На вибір вам доступно цілих 8 різних видів катерів, серед яких є яхти, швидкі катери маленького розміру і величезні промислові судна. У режимі проходження на вас чекає цілих 100 рівнів, пройти які зможуть тільки досвідчені водії катерів. Для відкриття всіх катерів вам потрібно багато досвіду, а отримати його можна в процесі проходження рівнів.

Приєднуйтесь до берегової охорони і беріть участь у рятувальних операціях на відкритій воді. Ваші навички та здатність до швидкої реакції будуть перевірені, коли ви будете рятувати людей, які опинилися в небезпеці після шторму. Ваше завдання забезпечити безпеку пасажирів, які залишили корабель, і доставити їх у безпечне місце. Відчуйте себе справжнім рятувальником, який навчається на пляжних патрулях і в рятувальних командах. Одягніть купальний костюм, станьте волонтером і допоможіть врятувати життя. Ви будете використовувати різні рятувальні пристрої, як-от рятувальні жилети, надувні човни та судна на повітряній подушці.

Як грати?

Якщо ви граєте на комп'ютері, використовуйте клавіші WASD або стрілки для управління катером. На мобільних пристроях, торкніться екрана для напрямку руху. Ваша місія врятувати якомога більше людей, використовуючи навички швидкого водіння і навігації.

Ваше основне завдання водити катер і рятувати людей, які тонуть. Ви будете частиною американського рятувального загону, готового до дії в будь-який момент. Ганяйте на катері по всьому узбережжю і між островами, щоб знайти всіх людей і врятувати їх. Дивіться на міні-карту, там відображаються всі люди, яких необхідно врятувати. Керуйте катером, уникайте перешкод і швидко добирайтеся до постраждалих. Використовуйте рятувальні пристрої для забезпечення безпеки людей. Беріть участь у різних рятувальних місіях, покращуючи свої навички. У вас є обмежений час на виконання місій, і якщо ви не встигнете, гра закінчиться. Приготуйтеся до захопливої пригоди, станьте героєм і рятуйте життя!

Тут розташована онлайн гра Порятунок людей на катерах 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Катери
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
  • / - управління
  • - гальмо
  • - змінити вигляд камери
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — People Boats Rescue 3D.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри