Гра Bombom.io

У грі "Bombom.io", ви сядете за штурвал бомбардувальника. Ви вирушите у велике місто, яке потрібно розбомбити. Суть гри полягає в тому, що вам необхідно бомбити місто і знищувати все на своєму шляху протягом одного раунду. Кожен раунд триває п'ять хвилин. За цей час ви повинні набрати максимально можливий досвід і очолити топ-лист.

Ваш літак буде автоматично скидати бомби, а ви маєте стежити, щоб кожна з них потрапила в ціль. Чим більше території вдасться знищити, тим більше досвіду ви заробите. Завдяки йому, ви зможете збільшити свій рівень і взятися за ворогів.

Над містом літатиме безліч літаків, усередині яких перебувають ваші вороги. У кожного з них свій нік певного кольору. Літаки з білими написами мають той самий досвід, що й у вас. Тому ви не зможете їх знищити. Літаки із зеленими ніками слабкіші за вас і ви зможете з ними розправитися за дві секунди. А ось бомбардувальники з червоними написами смертельно небезпечні. Під час зіткнення вони знищать вас. Тому варто триматися від них подалі. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Bombom.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Літаки
4.6044520547945 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 584)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - літати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bombom.io.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 584 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри