Гра Мото Екстрим 6: Мото Екстрим 6: Моторошна Земля

"Мото Екстрим 6: Мото Екстрим 6: Моторошна Земля" - це новий захопливий епізод у легендарній серії Moto X3M, що переносить вас у світ Хелловіну та адреналіну! Ви опиняєтесь у справжньому пеклі на колесах, де кожен поворот просякнутий моторошністю та небезпекою свята Геловін. Перед вами 22 унікальні рівні, кожен з яких - це нове випробування вашої сміливості та майстерності. "Мото Екстрим 6: Мото Екстрим 6: Моторошна Земля" - це не просто перегони, це мандрівка через жахіття та випробування, де кожен трюк може стати легендарним, а кожен стрибок - останнім. Чи готові ви кинути виклик своїм страхам і стати королем цієї моторошної землі?

Як грати?

Ваше завдання - провести свого безстрашного гонщика через усі перешкоди, виконуючи божевільні трюки, здійснюючи запаморочливі стрибки і маневруючи на смертельно небезпечних ділянках траси. Будьте готові до вибухових аварій і несподіваних поворотів подій! Гра вражає своєю динамікою і різноманітністю. Кожен рівень унікальний і сповнений сюрпризів, які перевірятимуть ваші рефлекси та винахідливість. Не бійтеся тиснути на газ і летіти вперед - у цьому світі немає місця для коливань і страху. Пам'ятайте про контрольні точки на кожному рівні - вони стануть вашим рятувальним кругом у цьому морі жаху та адреналіну. У разі невдачі ви завжди зможете продовжити з останньої точки збереження. Заводьте мотор, одягніть свою найстрашнішу маску і вирушайте в найбожевільнішу пригоду цього Геловіна! Нехай рев вашого мотора заглушить крики привидів, а швидкість буде швидшою, ніж політ відьми на мітлі. Удачі, і нехай удача посміхнеться вам навіть у найтемніших куточках цієї моторошної землі!

Тут розташована онлайн гра Мото Екстрим 6: Мото Екстрим 6: Моторошна Земля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2740566037736 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2120)
Керування у грі:
  • - управління
  • - пауза
Відео проходження гри:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Moto X3M 6: Spooky Land.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2120 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри