Гра Мотоцикли: Екстремальні Трюки та Перегони

"Мотоцикли: Екстремальні Трюки та Перегони" - це захоплива перегонова гра, де вам належить узяти участь у шалених заїздах найскладнішими трасами! На вас чекають запаморочливі стрибки і небезпечні перешкоди, для подолання яких потрібно продемонструвати свою майстерність водіння і блискавичну реакцію. Загалом попереду на вас чекає 20 приголомшливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно дістатися до фінішу. Чи готові ви до справжнього екстриму? Що ж, давайте дізнаємося!

Як грати?

Стрибайте з численних трамплінів і виконуйте запаморочливі трюки в повітрі для отримання додаткових нагород. Однак будьте гранично обережні, щоб не втратити рівновагу. Якщо ви зазнали невдачі, то ви завжди можете почати заїзд заново або продовжити шлях з того ж місця, активувавши спеціальний бонус. Накопичіть достатню суму грошей для купівлі нових потужних байків зі значнішими характеристиками. Також у вас буде можливість розблокувати доступ до інших унікальних персонажів абсолютно безкоштовно. Якщо вам не вистачає золота для придбання крутого спортивного мотоцикла, то скористайтеся особливою пропозицією для поповнення свого балансу. Подорожуйте різними мальовничими локаціями, від тропічних островів до морського порту. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Мотоцикли: Екстремальні Трюки та Перегони, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3471337579618 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 628)
Керування у грі:
  • / - управління
  • - стрибок
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dirt Bike Stunt: Motorcycle Extreme.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 628 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри