Гра Мотоперегони Х-Випробування: Гірська Пригода

"Мотоперегони Х-Випробування: Гірська Пригода" - це нова частина екстремальної перегонової гри, в якій вам належить продемонструвати свою майстерність водіння для проходження складних випробувань! Попереду на вас чекає 30 неймовірно захопливих рівнів, у яких вам необхідно подолати смугу перешкод і дістатися до фінішу за мінімальний час. Киньте виклик законам фізики і ставте нові приголомшливі рекорди з кожним заїздом!

Як грати?

Керування здійснюється за допомогою клавіш зі стрілками. Мчіться вперед і стрибайте з численних трамплінів, виконуючи запаморочливі трюки. Однак будьте гранично обережні і спритно утримуйте баланс, адже якщо ви впадете, то будете змушені почати заїзд заново. Перестрибуйте з одного ширяючого острова на інший, попутно роблячи сальто в повітрі. Що менше часу ви витратите на проходження траси, то вищою буде ваша підсумкова оцінка. Накопичіть достатню кількість зірок, щоб мати можливість розблокувати унікальні мотоцикли та скіни для персонажа. Відточуйте свої навички і зберіть повну колекцію трофеїв, які будуть доказом вашої майстерності!

Тут розташована онлайн гра Мотоперегони Х-Випробування: Гірська Пригода, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3823529411765 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 136)
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — X-Trial Racing: Mountain Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 136 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Vseigru Браузер.

Мої ігри