Гра Крос на Задньому Колесі

Крос на Задньому Колесі - це проста гра, яка навчить вас ганяти на найрізноманітніших мотоциклах і утримувати їх на задньому колесі. Завдання доволі непросте, адже щоб підірвати мотоцикл на "козу", потрібно гарненько дати газу. Намагайтеся зберігати рівновагу і долайте перешкоди на своєму шляху.

Якщо вам подобаються гоночні ігри та мотоцикли, тоді ви потрапили за адресою! Грайте і збирайте монети, щоб купувати нові мотоцикли. Окрім стандартних мотоциклів вам будуть доступні: єдиноріг, справжній вертоліт, кафе-гонщик, модель стім-панк, один для любителів Fortnite, кошик для покупок, футуристичний мотоцикл, скутер, квадроцикл, вінтажний велосипед або супербайк.

Як грати?

Натискайте на клавішу стрілочки вгору і намагайтеся утримати ваш мотоцикл на задньому колесі, щоб він проїхав якомога довше. Дорогою ви збиратимете монети і долатимете різні перешкоди, такі як: горби, ями, нерівності та навіть трампліни.

Що ще на нас чекає в цій грі? Рейтинг очок, щоб кинути виклик своїм друзям. Унікальна графіка і приголомшливі мотоцикли! Веселі години безперервно на вашому улюбленому мотоциклі! Грайте і насолоджуйтеся!

Крос на Задньому Колесі - гра для дітей, дорослих і для всієї родини! Хто ж буде найкращим гонщиком?

Тут розташована онлайн гра Крос на Задньому Колесі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8938679245283 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 424)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - газ
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wheelie Cross.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 424 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри