Гра Мотоциклетні Трюки в Небесах

Гра "Мотоциклетні Трюки в Небесах" це справжнє випробування для любителів їзди на мотоциклах. Вам належить зіграти в ролі досвідченого каскадера, який дуже добре катається на мотоциклах і вміє виконувати найнебезпечніші і божевільні трюки. Цього разу йому належить кататися найнебезпечнішими трасами, які розташовані високо в небесах. Вони побудовані з різних об'єктів, як контейнери, літаки, металеві та дерев'яні конструкції. Проїхати такими трасами зможе тільки справжній гонщик, який не боїться висоти, швидкості та смерті.

Гра складається з двох режимів: для новачка та виклики. Кожен режим має по 15 рівнів. Для проходження кожного з рівнів, мотоциклістові потрібно дістатися до фінішної межі, при цьому залишившись цілим і неушкодженим.

Як грати?

Обирайте один із доступних мотоциклів і приступайте до гри. Тисніть на газ і прискорюйтеся, щоб ваш мотоцикл мчав уперед і стрибав на трамплінах. Балансуйте свого мотогонщика на трюковому байку і виконуйте сальто і неможливі трюки. На вас чекають мега рампи, коло, що котиться, і перетин літака. Постарайтеся зберегти свій баланс і безпечно приземлитися після високих довгих трюків на рампі. Вам доведеться перестрибувати різні прірви і пробиратися через перешкоди, щоб добрати на фініш. Кожен пройдений рівень допомагає вам заробити гроші і це круто. Адже у своєму гаражі ви зможете прикупити собі новенький мотоцикл або відкрити новий режим гри. Готові почати? Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мотоциклетні Трюки в Небесах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2818590704648 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 667)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sky Bike Stunt 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 667 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри