Гра Хіпі Скейт

Хіпі - одна з найбільш незвичайних і миролюбних субкультур. Її дотримувалися дуже мирні та різнобічні люди. У кожного з них були свої таланти та захоплення, які хіпі прагнули опанувати досконало. Зараз ми з вами познайомимося з хіпі, які обожнюють кататися на скейті. Їхня віртуозність і захоплення цією справою може надихнути вас зайнятися цим видом спорту. Зараз ви самі в цьому переконаєтеся.

У грі "Хіпі Скейт", ви станете справжнім гуру скейтбордингу. Щоб почати, вам потрібно вибрати героя. У відкритому доступі будуть круті хлопці Дакота і Квінсі, а відчайдух Монті і красуня Аріель будуть заблоковані. Виберіть свого героя і вирушайте на арену. Перший рівень пройде у вигляді тренування, де ви навчитеся азів їзди на скейтборді.

Розганяйтеся, робіть різке гальмування і робіть запаморочливі трюки разом із хіпі, щоб заробити життя для розблокування нових рівнів і героїв. Тут важливо зловити ритм і зануритися в динамічну, і водночас розслаблюючу атмосферу гри. Це буде грандіозно! Тут ви зможете відкрити в собі масу спортивних талантів і стати крутим скейтером. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Хіпі Скейт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Спорт
4.3962264150943 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 159)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керувати хіпі
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hippy Skate.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 159 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри