Гра Оббі: Космічний Скейтборд

Оббі: Космічний скейтборд - це захоплива гра, де ви зможете проявити свої навички в проходженні перешкод, виконувати складні трюки і боротися за місце в таблиці лідерів! У цій динамічній грі вам належить підкорювати космічні рівні на скейтборді, уникаючи безліч небезпек, як-от прірви, червоні зони, турелі та багато іншого. Суть гри полягає в тому, щоб пройти рівні якомога швидше і стати лідером серед інших гравців. У процесі гри ви зможете відкривати нові персонажі і покращувати свою дошку, що додасть унікальності вашому ігровому стилю.

На вас чекає всього 4 різних ігрових світи. Для проходження всіх їх вам допоможе збереження ігрового прогресу і контрольні точки. Просто проходьте ділянку за ділянкою, зберігайтеся і ви неодмінно все пройдете!

Як грати?

Просто тисніть на стрілку вперед і ваш персонаж буде розганятися на своєму скейті. Ганяйте в цьому безмежному космосі де падіння з платформ - рівноцінне смерті. Гра нагадає вам справжній паркур, де вам потрібно бігати і стрибати по блоках, але замість звичайного бігу буде їзда на скейті. Якщо ви любите скейтити і вмієте кататися на скейті як справжній профі, тоді вам буде під силу спробувати себе в цих випробуваннях. У магазині персонажів ви можете купувати різних героїв, щоб виділитися серед інших гравців. У магазині слідів скейтборду: змінюйте сліди, які залишає ваша дошка. Слідкуйте за таблицею лідерів і прагніть до першого місця. У процесі гри вас супроводжуватиме атмосферна музика. Грайте, стрибайте і зберігайтеся на прапорцях, саме вони і є чекпоінтами. Пориньте в захопливу космічну атмосферу з приголомшливим звуковим супроводом. Щодня ви можете випробувати удачу і виграти корисні бонуси, розкручуючи колесо фортуни. Заходьте щодня, щоб отримувати приємні подарунки та поліпшення.

Тут розташована онлайн гра Оббі: Космічний Скейтборд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Скейт
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
  • - управління
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Obby: Space Skateboard.
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри