Гра Гірські лижі

У грі "Гірські лижі" вам належить підкорити найкрутіші гірські спуски. Катання на гірських лижах вимагає витривалості та хорошої фізичної підготовки. Але емоції, які отримує лижник того варті! Відчуття повної свободи підкорить вас з першої ж секунди і ви більше ніколи не захочете забувати це почуття.

Як грати?

Попереду на вас чекають дванадцять рівнів, де ви зможете продемонструвати свої навички і стати непереможним чемпіоном. Ви будете спускатися гірським схилом на величезній швидкості. Дорогою остерігайтеся різних перешкод і небезпек у вигляді каменів і огорож. Намагайтеся вчасно обходити перешкоди і згортати вбік. Уважно стежте за дорогою, щоб мати можливість вчасно здійснити маневр. Від цього залежатиме, чи зможете ви підкорити черговий сніговий спуск або ж доведеться повторити заїзд.

З кожним рівнем траса буде все складнішою і складнішою, але це тільки пробудить азарт і спортивний інтерес у справжніх переможців. Навіть якщо у вас не вийшло дійти до фінішу з першого разу, не варто на цьому зупинятися. Ще кілька спроб і ви впораєтеся з будь-яким спуском. Гостре око, швидка реакція і спритність допоможуть вам стати чемпіоном і навіки вписати своє ім'я в історію спорту. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Гірські лижі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лижі
4.0196721311475 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 305)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - маневрувати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Downhill Ski.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 305 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри