Гра Нордік Чілл

Візьміть участь у захопливих зимових Олімпійських іграх у грі Нордік Чілл (Nordic Chill)! Вам належить пройти три змагання, кожне з яких перевірить ваші навички та майстерність у різних зимових видах спорту: біатлон, стрибки з трампліну і керлінг. Досягніть максимального результату і станьте чемпіоном! Усі змагання йдуть по черзі і починаються саме з лижного бігу, де вам потрібно рухатися рівно по лижні. Давайте детально розглянемо всі види змагань і навчимося грати.

Як грати?

У режимі бігові лижі - переміщайте мишу вліво/вправо, щоб лижник залишався на швидкості. Якщо ваш лижник збивається з траси, йому буде легше повернутися на трасу, якщо ви зменшите швидкість. Якщо ваш лижник буде занадто багато відштовхуватися палицями, у нього швидко закінчиться витривалість. Коли у вас мало витривалості, зробити точну стрільбу буде набагато складніше.

У режимі стрільби використовуйте мишу, щоб направити пістолет на червоні мішені, клацніть мишею, щоб вистрілити. У вас є 5 пострілів, щоб вразити кожну з 5 мішеней. Будь-який промах спричинить за собою штраф у 10 секунд. Стрибок з трампліну вимагає переміщення миші вгору і вниз, щоб стрибун з трампліну балансував у повітрі. Використовуйте вимірювач балансу і тримайте маркер у центрі, щоб виконати найдовший стрибок.

У керлінгу запустіть 5 фішок якомога ближче до центру мішені, щоб набрати максимальну кількість очок. Клацніть і перетягніть щипці вліво/вправо, щоб розташувати їх. Клацніть і перетягніть камінь для керлінгу, щоб задати напрямок удару, вказаний стрілкою. Грайте і пройдіть усі змагання, щоб стати справжнім спортсменом і перемогти на Олімпіаді!

Тут розташована онлайн гра Нордік Чілл, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лижі
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nordic Chill.
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри