Гра Елвін і Бурундуки: Професіонал Скейтборду

Вас вітає гра "Елвін і Бурундуки: Професіонал Скейтборду"! Річ у тім, що Елвін разом зі своїми друзями захопився таким видом спорту як перегони на скейтборді. Його батьки подарували йому новий скейтборд! Тепер він хоче випробувати його в новому чемпіонаті з цього виду спорту, який відбуватиметься на вулицях його міста. Цей маленький герой хоче виступити і перемогти в цих змаганнях, він хоче довести всім своїм друзям, що він став професіоналом їзди на скейтборді. Давайте не дамо йому впасти в бруд перед його друзями і доведемо що він не бреше! Готові? Тоді приступаємо!

І так, щойно стане Елвін на скейтборд, він буде поступово набирати швидкість і мчатиме вперед. Вашому герою потрібно допомогти пройти певну дистанцію і зібрати якомога більше золотих монеток. На його шляху будуть виникати перешкоди. Але, щоб він не впав, вам потрібно за допомогою клавіш керування робити так, щоб він їх перестрибував або ж проїжджав під ними. Найголовніше не допустити зіткнення з цими предметами інакше наш герой травмується і програє чемпіонат. Допоможіть Елвіну пройти всі випробування, виграти всі чемпіонати, щоб усі побачили його справжнім професіоналом такого спорту, як їзда на скейтборді! Бажаємо удачі та веселого проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Елвін і Бурундуки: Професіонал Скейтборду, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Спорт
4.0470588235294 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 595)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Alvin and the Chipmunks: Skateboard Professional.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 595 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри