Гра Скейт Манія

Скейт Манія це крута і захоплива гра про скейтбординг, у якій вам доведеться не просто кататися, а й виконувати неймовірні трюки, руйнувати навколишні об'єкти і заробляти максимальну кількість очок. Гра нагадує знамениту Street Sesh, але з додаванням ще більшого екшену. Ви кататиметеся по дахах хмарочосів, мостах, машинах та інших елементах міських пейзажів, і водночас вам потрібно бути дуже обережним, щоб не впасти на голову і це не призвело до вашої смерті.

У Skate Mania вам належить пройти 24 рівні, на кожному з яких ви зможете ганяти містом на одному з 5 доступних скейтбордів. У процесі гри вам необхідно руйнувати об'єкти і збирати очки, виконавши сальто вперед, сальто назад, фронтсайд сміт грайнд оллі та багато інших трюків. Щоб збільшити кількість очок, проїдьте по бомбах, вони вибухнуть, створюючи вогняні сліди і додаючи екшену на кожному рівні. Що більше руйнувань ви влаштуєте, то вищий ваш результат.

Як грати?

Ви новий скейтер, і ваше завдання спробувати всі великі стрибки і трюки. Виконуйте сальто і різні трюки, щоб заробити максимальну кількість очок. Постарайтеся зруйнувати якомога більше об'єктів навколо, адже це принесе вам додаткові очки. Пам'ятайте, що за кожен виконаний трюк ви будете отримувати бали, а ваша мета - встановити новий рекорд. Вам потрібно бути обережним і не втрачати рівновагу, інакше ви впадете з дошки. Катайтеся вулицями міста, підривайте бомби, щоб створити слід з вогню і вибухів, і прагніть дістатися до фінішу цілим і неушкодженим, щоб пройти рівень. Поступово ви будете освоювати все більш складні трюки, що зробить вас справжнім майстром скейтбордингу. Грайте і пройдіть всю гру до самого кінця. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Скейт Манія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Скейт
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
  • - рухи
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Skate Mania .
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри