Гра Позашляховий Мотоцикл: Божевільні Навички

Ласкаво просимо до неймовірно захопливої гоночної гри "Позашляховий Мотоцикл: Божевільні Навички", у якій у вас буде можливість узяти участь у божевільних заїздах найекстремальнішими трасами! Попереду на вас чекає 15 приголомшливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно продемонструвати свої навички їзди на спортивних байках, щоб дістатися до фінішу за мінімальну кількість часу. Грайте поодинці або запросіть свого друга, щоб разом підкорювати бездоріжжя і круті пагорби! Отримайте заряд адреналіну, від якого ваше серце почне битися частіше, а по тілу побіжать мурашки. Насолоджуйтесь барвистою графікою, реалістичною фізикою і захоплюючим ігровим процесом, від якого просто неможливо відірватися!

Як грати?

Мчіться на повній швидкості вперед, зносячи різні перешкоди на своєму шляху! Використовуйте численні трампліни для виконання заворожуючих трюків у повітрі, завдяки яким ви зможете заробити додаткові бали та отримати прискорення. Однак будьте обережні, щоб не втратити рівновагу під час приземлення. Якщо ви все ж таки впали, то не поспішайте засмучуватися, адже завжди можна продовжити перегони з найближчої контрольної точки. За успішне проходження випробувань на ваш баланс нараховуватимуться гроші, які можна витратити на купівлю потужніших мотоциклів. Наберіть якомога більше очок і ставте нові неперевершені рекорди!

Тут розташована онлайн гра Позашляховий Мотоцикл: Божевільні Навички, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9429824561404 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 228)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dirt Bike: Mad Skills.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 228 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри