Гра Захист Замку

"Захист Замку" - це чудова гра, де вам належить продемонструвати свої стратегічні навички. Тут ви можете грати поодинці або удвох. Щоб грати з другом просто надішліть йому код, який видасть гра. Щоб всі результати і досягнення зберігалися необхідно пройти реєстрацію.

Сьогодні ви станете ватажком і головнокомандувачем невеликої армії. На захисний замок вашого королівства напали полчища гоблінів. Вони хотіли відвоювати землю, яка належить королю, і поневолити жителів королівства. Але не бувати цьому, поки вірні королівські лицарі стоять на сторожі добра і справедливості. Ви готові дати відсіч ворогам і довести всім, що супостатам сюди шлях закритий? Тоді, вперед!

Спочатку ви зможете керувати тільки пішими лицарями та лучниками. На вас нападатимуть вороги хвилями. Будьте уважні і правильно все розрахуйте, щоб гобліни не змогли дістатися до замку. За кожного вбитого ворога, ви будете нагороджуватися золотом. Золоті монети можна витратити на магію, на посилення атак, захисту та інше. Також, за допомогою золота ви зможете поповнити свою армію новими солдатами: мечниками, магами, асасинами, вартовими і священиками. Ці хлопці допоможуть вам розібратися з будь-яким ворогом за дві секунди. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Захист Замку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5866531850354 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4945)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Vera Towers.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 4945 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри