Гра Як Король: Битва Замків

Сьогодні у вас є чудова можливість спробувати себе в ролі короля. Ви готові взяти на себе таку відповідальність? Якщо так, то це означає, що битва замків почалася. Ви керуватимете величезним військом, яке має захопити територію і замок противника. "Як Король: Битва Замків" - це чудова стратегія, яка розгортатиметься в реальному часі. Ви будете грати за расу людей і битися проти злісних орків. Крім цього, є крута можливість збирати різні карти, з якими воювати за трон стане набагато цікавіше. Не варто гаяти час і давайте починати!

Як грати?

На землі Тисячі Королівств - це вельми непростий світ, заповнений магією. У цьому місці ви побачите найнеймовірніші битви. Війна двох рас, людей і орків, у якій кожна зі сторін бажає здобути перемогу. Але, на жаль чи на щастя, переможцем зможе стати тільки один. Як думаєте, чи зможете ви здолати грізного суперника?

Перед вами буде велика локація, на якій можна будувати певні споруди. Наприклад, військові казарми з лучниками, піхотою або великі вежі з лучниками. Також, можна будувати і золоті шахти, які почнуть приносити ще більше золота. Головне завдання - знищити основну будівлю суперника, ну або не дати знищити свою. Коли казарми побудуються, ви зможете направити війська на будь-яку будівлю ворога. За перемоги ви отримаєте гроші та магічні карти. Зберіть найсильнішу колоду карт, щоб ніхто не зміг вас перемогти. Бажаємо удачі та приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Як Король: Битва Замків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2798165137615 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1308)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Like a King: Clash Kingdoms.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1308 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри