Гра 1941 Крижаний Фронт

Випробуйте карколомні битви Другої світової війни в блискучій новій стратегії 1941 Крижаний Фронт! Це покрокова стратегічна гра, яка повертає вас до Другої світової війни. Там вам доведеться битися в кривавих поєдинках, які мали місце на крижаних східних фронтах під час цієї глобальної війни. Німецькі війська піднімаються на схід або захищають матінку Росію з радянського боку. Виберіть правильну тактику ведення бою і заробляй собі як геніальний командир на замороженому фронті!

У 1941 році "Крижаний фронт" - одиночна кампанія, в якій ви контролюєте російську армію в їхній безперервній боротьбі з німцями. Ви можете використовувати різні типи юнітів, зокрема піхотинців, кілька різних типів танків і навіть літаки, які ідеально підходять для атаки на лінію фронту противника. Під час боїв ви можете виконувати кілька різних дій зі своїми військами. Наприклад, ви можете створити для них укриття, побудувавши траншеї (що коштує ресурсів), або використовувати камуфляж, щоб не дати ворогові виявити їх.

Окрім режиму кампанії, у грі є багатокористувацький режим. У цьому режимі кожен гравець може вибрати сторону і спробувати прикінчити супротивника, не проявляючи пощади.

Як грати?

У битві вам дається певна кількість загонів для початку, склад постачання для створення нових загонів і туманний ландшафт, який ви маєте досліджувати, щоб знайти й перемогти ворога. Коли ви атакуєте кожну ворожу одиницю, ви отримуєте шкоду у відповідь. Якщо отримано занадто багато шкоди, юніт знищується, але ви можете його полагодити, використовуючи ресурси з вашого складу постачання. Коли ви вичерпуєте свої ремонтні матеріали, у вас є можливість використовувати своє золото, яке ви збираєте у полеглих ворогів. Вам майже завжди потрібно збирати реальні гроші, щоб мати достатньо золота для виконання ваших місій і це мінус.

Інструктаж

Перекрийте позиції противника за допомогою танків і піхоти! Створіть свою артилерію на пересіченій місцевості! Забезпечте свої війська товарами і боєприпасами! Захищайтеся поодинці проти переважаючої кількості ворогів! Керуйте німецькими військами на підйомі на схід або захищайте свою країну з радянського боку. Станьте геніальним генералом на Крижаному Фронті!

Особливості

Захопливі кампанії та складні місії. Багатокористувацькі битви. Історичні німецькі та радянські одиниці. Ремонт, маскування і зміцнення підрозділів під час боїв. Піхота, артилерія, танки і військові літаки для обох фракцій. Шестигранна сітка для кращого огляду. Детальна графіка і супер реалістичні звуки.

Тут розташована онлайн гра 1941 Крижаний Фронт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4270601336303 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3592)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 1941 Frozen Front.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 3592 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри