Гра Справжній дайвінг

"Справжній дайвінг" - це гра, де ви будете виконувати сальто вперед, назад і гейнери з високих скель! Ваша мета - досягти ідеального входу у воду та уникнути зіткнень із камінням. Насолоджуйтеся цим захопливим досвідом на 4 різних локаціях із різним часом доби. Гра пропонує 12 рівнів, де ви стрибатимете зі скелі, що має 3 виступи на різних висотах.

Як грати?

Ви граєте за досвідченого нирця, який не боїться небезпечних скель, висоти та води. Щоб пройти кожен рівень, потрібно виконати стрибок і пірнути так, щоб герой увійшов у воду рівно, головою або ногами. Врахуйте, що на кожному рівні у вас є лише одна спроба, і якщо ви зробите помилку, доведеться починати рівень спочатку. Чи готові ви прийняти виклик і стати майстром екстремального дайвінгу?

Керування доволі просте. Натискайте мишкою, щоб герой почав погойдуватися і нахилятися вперед. У потрібний момент відпустіть клавішу, щоб він здійснив стрибок. Натискайте й утримуйте клавішу мишки, щоб герой виконував перевороти під час польоту. Запам'ятайте, що він буде завжди обертатися праворуч, оскільки він любить переднє сальто і це його основний коник. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Справжній дайвінг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Real Diving.
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри