Гра Спіймай Цукерку 2: Преміум

Ми всі любимо цукерки, вірно? Те ж саме і з цією милою маленькою істотою, але для неї це завжди дістається не без зусиль.

Вам потрібно буде використовувати його висувний хвіст для захоплення, щоб зловити цукерку, але це не завжди так просто, як здається. Штовхайте і витягайте перешкоди, балансуйте на нестійких колодах, перерізайте мотузки, підіймайтеся на стовпи прапорів і хапайтеся практично за що завгодно, щоб пробитися через рівень і схопити цю цукерку!

Гра "Спіймай Цукерку 2: Преміум", заснована на популярній флеш-грі, включає 98 рівнів і цілих 40 досягнень, які можна розблокувати. Кожен набір рівнів має унікальні властивості для урізноманітнення ігрового процесу, від механічних шестерень і шестерень на промислових рівнях до підступних вод у тропіках і навіть деяких розважальних дій на спортивних рівнях, навіть цій істоті потрібна перерва від поїдання цукерок, щоб гратися зовні час від часу!

Ця чарівна фізична головоломка сподобається дітям і дорослим із барвистою графікою та запам'ятовується музикою. Так чого ж ти чекаєш? Злови цукерку!

Особливості гри: 98 рівнів у різних світах, унікальний ігровий процес, заснований на фізиці, барвиста мультяшна графіка, приховані "великодні яйця", які потрібно розкрити! Все це чекає на вас просто зараз!

Як грати?

Просто натискайте мишкою на місце, до якого ви хочете причепиться язиком, і утримуйте. Переміщайте вашого волохатого героя за допомогою його довгого язика. Проходьте рівень за рівнем і насолоджуйтеся грою!

Тут розташована онлайн гра Спіймай Цукерку 2: Преміум, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6041448058762 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3812)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Catch the Candy 2: Premium.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 3812 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри