Гра Розкопки Динозаврів

Археологія - це давня наука, яка відкрила нам безліч таємниць минулого. Археологи всього світу ведуть багаторічні розкопки, щоб відшукати стародавні останки цивілізацій, які жили задовго до нашого часу, або кістки древніх динозаврів. Готові зробити свій внесок в історію? Тоді, вперед за роботу!

Як грати?

У дитячій грі "Розкопки Динозаврів" ми з вами долучимося до команди археологів і вирушимо разом з ними на пошуки стародавніх останків доісторичних динозаврів. У далекій долині вам доведеться шукати скам'янілості та останки динозаврів. Озброївшись киркою, ви зможете почати розкопки просто посеред мальовничої долини. Дотримуйтесь підказок, і дуже скоро зможете добути справжній археологічний скарб - кістки доісторичної істоти.

Щоб скласти скелет і визначити вид динозавра, потрібно обережно обробити кістки і привести їх у належний вигляд. Щойно вони будуть готові, ви зможете зібрати всі кісточки в скелет і помилуватися доісторичною істотою. Пошуки останків відбуватимуться не тільки на території долини, а й в інших місцях. Ви будете добувати останки з морського дна і шукати їх у темних печерах. Попереду на вас чекає зустріч із багатьма динозаврами, які були господарями планети далеко до появи людини на землі.

Тут розташована онлайн гра Розкопки Динозаврів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
3.9870466321244 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 772)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dino Dig.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 772 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри