Гра Пригоди Равлика Боба

Равлик Боб жив тихо і щасливо у своєму маленькому саду. Але одного чудового дня сюди нагрянули великі страшні машини і почалося будівництво. Тепер більше немає сенсу залишатися тут і потрібно шукати нове місце для житла. Ось тільки біда полягає в тому, що равлику потрібно ще вибратися звідси.

Як грати?

У дитячій грі "Пригоди Равлика Боба", ви допомагатимете вашому новому другу покинути будівництво. Це буде нелегко, зате дуже весело! Боб рухатиметься автоматично, а гравцям слід допомогти равлику подолати всі перешкоди і забезпечити безпеку. Щоб пройти деякі рівні, потрібно використовувати свою кмітливість і логіку. На шляху до виходу равлика чекає серія квестів, де доведеться добряче поміркувати.

Щоб змінити напрямок Боба, потрібно дістатися до спеціальної рухомої платформи. Після цього равлик продовжить свій шлях, а ви допоможете йому впоратися з усіма хитромудрими завданнями, які чекають попереду нашого юного героя. Ця гра допоможе не тільки чудово провести час, а й стане чудовим розвивальним тренажером для дітей 3, 4, 5, 6 років. Малюки проведуть час з користю і знайдуть нового друга в особі равлика Боба.

Тут розташована онлайн гра Пригоди Равлика Боба, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
4.0576184379001 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 781)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Snail Bob Adventures.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 781 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри