Гра Розмальовка для Дітей: Веселі Кольори

Розмальовки - це чудовий спосіб розвинути фантазію, уяву та дрібну моторику дітей. Для малюків 3, 4, 5 і 6 років підійдуть великі картинки, де буде менше дрібних деталей. Але при цьому наявність невеликих елементів допоможе малюкові звернути увагу на межі картинки і не виходити за рамки зображення. Для дітей від 7 років і старше можна підібрати картинки з великою кількістю елементів найрізноманітніших розмірів. Це допоможе діткам розвинути своє сприйняття кольорів і просто отримати масу задоволення від розфарбовування.

Як грати?

У грі "Розмальовка для Дітей: Веселі Кольори" на вас чекає набір красивих картинок у різних категоріях. Серед них: персонажі, тварини, їжа, рослини, мандала та інші. Виберіть будь-яку категорію на ваш смак, а потім визначтеся з картинкою і беріться за роботу.

У центрі екрана буде чорно біле зображення, а під ним - панель із фарбами. У кожної фарби є порядковий номер. Щоб почати розфарбовувати, потрібно вибрати фарбу, а потім нанести її на ділянки картинки, які виділені сірим кольором. Саме цю зону ви зможете пофарбувати в цей колір. Щоб краще розгледіти картинку й окремі її ділянки, можна скористатися збільшувачем на верхній панелі екрана. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Розмальовка для Дітей: Веселі Кольори, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
3.9336617405583 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3045)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • (затиснути) - рух по екрану
  • - масштаб
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coloring Book for Kids: Happy Color.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 3045 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри