Гра Качечка Лалафанфан: Віртуальний вихованець

Качечка Лалафанфан - одна з улюблених іграшок усіх діточок. Ця мила качка підкорила дрібненькі сердечка своєю стильною зовнішністю і можливістю створювати нові стильні образи. У сьогоднішній грі, ми підготували для вас Лалафанфан в ролі віртуального вихованця, за яким ви будете доглядати. Як вам така ідея? Впевнені, що ви будете в захваті, маючи такого милого друга. У вас буде можливість виростити з маленької качечки, справжню стильну модницю. Готові стати для Лалафанфан справжнім другом і піклуватися про неї? Тоді, давайте починати!

Як грати?

Ця гра свого роду симулятор, який чудово підійде для маленьких діточок, багато дітей мріють про друга, але як проявляти турботу ще не знають. На допомогу приходить стильна качечка Лалафанфан, яка обожнює, коли за нею доглядають. Ну ось, ви вже опинилися в будиночку нашої качечки, уважно озирніться на всі боки, щоб побачити всі налаштування і можливості гри. У нижній частині екрана ви побачите панель із показниками нашої качки. Ваше завдання, стежити за показниками, щоб вони були в межах норми. Для цього вам потрібно годувати Лалафанфан, купати, грати з нею і укладати спати. Так само, ви зможете змінювати їй гардероб і дизайн кімнати, щоб додати трохи позитивних емоцій. Чим більше процесів ви будете виконувати, тим швидше буде рости ваша Лалафанфан і ставати все прекраснішою. Так само в грі є режим, в якому ви зможете контактувати з Лалафанфан, якщо вона не буде вас слухати, ви можете її легенько штовхнути. Намагайтеся зробити все можливе, щоб ваш віртуальний вихованець завжди залишався радісним. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Качечка Лалафанфан: Віртуальний вихованець, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
3.6 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lalafanfan Duck: Virtual Pet.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри