Дізнайся вік свого телеграм аккаунту і отримай Dogs!

Гра Дитяча Весела Вечірка з нагоди Дня Народження

Хлопці, сьогодні, вам варто як слід підготуватися до дитячої веселої вечірки з нагоди дня народження. Ось, це так! Буде дуже здорово, адже саме вам випала можливість все організувати. Як вам таке завдання, впораєтеся? Ми будемо вам допомагати і підказувати, а вам лише необхідно показати свою уяву, щоб придумати цікаві прикраси та інші прикольні штучки на свято. Якщо ви готові, можемо починати підготовку найкрутішої вечірки.

Як грати?

У грі, ви познайомитеся з милими звірятами, для яких будете організовувати вечірку. Намагайтеся слідувати всім підказкам, щоб не помилятися і зробити потрібні дії. Вам будуть доступні чотири групи звірят, яким необхідно підготувати деякі етапи для вечірки. Давайте почнемо! Ви зможете приготувати святковий торт, створити дизайн вітальних листівок, прикрасити сцену вечірки і приготувати найсмачніші кекси. Давайте почнемо із запрошень на вечірку! Для цього, вам потрібно вибрати дизайн листівки, красиві стікери і напис. Потім конверт і красиву печатку, щоб відкрити лист, зміг тільки одержувач. У вас дуже добре вийшло, а тепер давайте прикрасимо зал, де буде проходити вечірка. Використовуйте всі декорації, щоб придумати найкрасивіший стиль для вечірки. У грі на вас чекають ще два етапи, які так само необхідно виконати, щоб можна було почати вечірку. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Дитяча Весела Вечірка з нагоди Дня Народження, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
3.95 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kids Fun Birthday Party.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 20 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри