Hamster Kombat Bot - Почати Грати!

Hamster Kombat - це інноваційна гра, присвячена хом'якам, яка об'єднує елементи GameFi і метавсесвіту, змішуючи чарівність віртуальних улюбленців із технологією блокчейна для захопливого інтерактивного досвіду. Візьміть участь і допоможіть вивести токен на ринок, просто рухаючи пальцями! Готові злетіти на вершину прибутку серед компаній хом'яків-конкурентів? Тоді ви потрапили за адресою! Hamster Kombat - це новий майнер у форматі телеграм-бота, де ви можете добувати криптовалюту без вкладень і потім продавати її за реальні гроші на біржі. Розробники стверджують, що чим більше ви добудете монет до вищого рівня, тим більше аірдропів отримаєте.

Тут розташована онлайн гра Hamster Kombat Bot - Почати Грати!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Hamster Kombat
3.432 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 250)

Як грати?

Для заробітку монет потрібно натискати на хом'яка. Поступово ви будете переходити від Бронзового до Грандмайстерського рівня, що дасть змогу отримати максимальні аірдропи монет. Щоб якомога швидше досягти рівня Грандмайстра, необхідно прокачувати свого хом'яка, виконуючи такі дії:

  • Виконуйте щоденні завдання у вкладці "Щоденні завдання". Якщо виконувати завдання 10 днів поспіль, можна заробити близько 6 мільйонів монет.
  • Підвищуйте рівень своїх монет у PR, Markets, Legal і Team.
  • Запросіть у гру 3-5 друзів, щоб значно збільшити кількість зароблених монет.

У розділі "Ліміт енергії" ви можете безкоштовно поповнити свої енергетичні бали 6 разів на день із перервою в 1 годину. На старті гри рекомендується спочатку прокачувати погодинний прибуток, а потім все інше для досягнення максимального результату. Розробники гри співпрацюють з біржею ByBit, що дає змогу одразу після роздачі продавати всі свої монети на біржі. Насолоджуйтесь грою, заробляйте монети і підніміться на вершину успіху з Hamster Kombat!

Відео по грі:

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hamster Kombat Bot - Start Playing!.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 250 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри