Гра Скарби Піратів

Зіграйте в оригінальну онлайн гру, в якій ви станете шукачем найдавніших скарбів! У вас в наявності буде карта, по якій ви повинні рухатися. Ігровий процес полягає у відгадуванні всіх загадок на шляху до скарбу. Адже таким способом ви знайдете всі скарби Генрі Моргана! Це не просто людина. Він хоче відшукати цінні для нього речі в різних куточках нашої планети і стати відомим піратом! Зберіть усі зазначені в завданні рослини та отримайте незліченні скарби!

Як грати?

Вам необхідно на ігровому полі вибрати один із сайтів, в якому ви хочете грати, вони знаходяться в правому блоці. Перейдіть на одну із соціальних мереж, саме там ви зможете грати онлайн без жодних труднощів не завантажуючи гру. Для початку проходження цієї головоломки вам потрібно буде пройти реєстрацію або увійти в свій аккаунт. Заповнюйте дані вашого аккаунта і швидше приступайте до гри!

Тут ви зможете дізнатися секрети успіху досвідчених грабіжників, мандрувати величезним відкритим світом, використовувати різні бонуси та отримувати безліч крутих призів! У вас будуть певні цілі, які необхідно виконати. Адже за сюжетом ви опиняєтеся на безлюдному острові і шукаєте дорогі речі, заховані тут справжніми розбійниками. Клікайте по об'єктах на ігровому полі, щоб поміняти місцями сусідні предмети. Якщо вам вдасться вдало завершити рівень, вас нагородять монетами. Їх можна використовувати для відновлення втрачених життів, купівлі рому, а також розблокування нових епізодів.

Скарби Піратів - це гра, в яку можна грати онлайн не на нашому сайті, а в одній з популярних соціальних мереж, таких як: Vkontakte, Facebook, Odnoklassniki. Також ви можете абсолютно безкоштовно завантажити її на свій пристрій. Почніть грати в цю подорож і запрошуйте друзів, відшукуючи скарби разом! Приготувалися? Тоді поринайте в цей чудовий світ Скарбів Піратів. Бажаємо удачі!

Розділ: Ігри Скарби
2.8817204301075 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 372)
{джерело}
<?php
$document = JFactory::getDocument();
$document->addStyleDeclaration('.fort{position:relative;padding:10px;max-width:900px;height:auto;box-sizing:border-box;margin:0 auto}.fort-wrapper {display:flex;flex-flow:row wrap;justify-content:end}.fort-item{display:flex;flex-flow:column nowrap;z-index:2;margin-right:20px}.fort-item strong{margin:10px 0 5px;color:#fff;background-color:#0009;padding:3px;border-radius:4px}.fort-item img{border-radius:10px;border:3px solid #fe6e04}.fort-item img:hover{border:3px solid #f43a3b}.front-cover {position: absolute; z-index: 1; top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; -moz-background-size: cover; -webkit-background-size: cover; background-size: cover; opacity: .6;}.fort-text{z-index: 2; background-color: #0009;color:#fff;border-radius:4px}');
?>
{/source}
Тут розташована гра  Скарби Піратів в яку можна безкоштовно пограти і запросто завантажити на свій пристрій.

Вам представлена оригінальна гра Скарби Піратів! Зробіть свій вибір без особливих проблем, натиснувши на потрібну кнопку. Пориньте у світ захованих скарбів, шукайте їх, з'єднуйте діаманти за технікою три в ряд, ставайте лідером серед інших гравців!

Завантажити Скарби Піратів на ПК Windows: Завантажити Скарби Піратів на Андроїд: Завантажити Скарби Піратів на App Store:
Грати на Vkontakte: Грати на Facebook: Грати на Odnoklassniki:

Як завантажити?

Виберіть потрібний вам пристрій: ПК, Андроїд, App Store. Потім місце куди ви хочете зберегти файл. Встановіть і чекайте повного встановлення оновлень гри. Поки гра буде встановлюватися, ви можете піти випити смачного чаю, або добре провести час у нас на сайті, зігравши в найцікавіші ігри!

Про Гру:

"Скарби Піратів" - це аркадна гра в жанрі "три в ряд", у якій ви маєте збирати ряди з чотирьох і більше однакових кристалів, щоб набрати максимальну кількість очок. Тут усі гравці мають допомогти пірату знайти всі закопані скарби.

Для проходження кожного рівня вам потрібно виконати певне завдання і набрати якомога більшу кількість очок. Всі ми знаємо, що існує безліч легенд, присвячених піратським скарбам.

У далекі часи піратам без особливих зусиль вдавалося захоплювати торгові кораблі, битком набиті золотом, сріблом, перлами і шовком. Все це добро ділилося між усіма розбійниками.

Відсьогодні в грі вам необхідно допомогти Генрі Моргану добути всі скарби. Адже ви ж хочете досягти великого успіху? Тоді допоможіть йому, він вас не залишить без нагороди! Команда вже готова до відплиття і чекає тільки вашого наказу, щоб вирушити на пошуки дорогоцінного каміння і захоплюючих пригод!

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pirate's Treasure.
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 372 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри