Гра Чудовий Світ Кристалів: Яскрава Головоломка

Вітаємо вас у яскравій логічній грі під назвою "Чудовий Світ Кристалів: Яскрава Головоломка"! Просто зараз ви вирушите в захопливий світ дорогоцінних каменів, де кожен рівень буде сповнений новими кристалами та викликами. Якщо ви любите скарби і готові показати нам свої вміння видаляти однакові об'єкти, тоді ця головоломка вам обов'язково сподобається! Швидше вирушайте грати і покажіть свої логічні та реактивні навички в цій захопливій кришталевій пригоді!

Як грати?

Вашим завданням є з'єднувати за допомогою ліній однакові кристали за кольором, які знаходитимуться поруч. На початку гри перед вами стоїть вибір режиму гри: покроковий або на час. У покроковому режимі вам необхідно за обмежену кількість ходів видалити всі однакові кристали. У цьому режимі ви повинні використовувати хороші навички планування кожного ходу, щоб витратити мінімальну кількість ходів. У режимі на час вам потрібно дуже швидко впоратися із завданням, в якому вам також потрібно видалити всі однакові камені. Наскільки максимальну кількість очок ви можете заробити? Давайте дізнаємося! Бажаємо вдало впоратися з усіма рівнями і здобути перемогу!

Тут розташована онлайн гра Чудовий Світ Кристалів: Яскрава Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Скарби
4.1111111111111 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wonderful World of Crystals: Colorful Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри