Гра Скібіді Доп Туалет: Камерамен і Спікермен

Дітлахи, ласкаво просимо в гру під назвою "Скібіді Доп Туалет: Камерамен і Спікермен"! Це захоплива клікер-гра, в якій ви поринете у світ скібіті туалетів! Якщо ви справжній поціновувач гучних підкорювачів тіктока та ютуба, тоді ви із задоволенням робитимете все необхідне, щоб придбати всі улюблені меми, такі як: Камерамен Гігант, Спікермен і різні Скібідісти. Готові проявити свої вміння клікання по екрану і зняти напругу на цілий день? Тоді починаємо грати!

Як грати?

Перед вами з'явиться один із мемів усіма відомого серіалу Скібіді Туалет. Вашим завданням буде - клікати по ігровому полю, щоб відкрити всіх мемних зірок. Ви будете починати з найпростішого скібіді. Клікайте по ньому лівою клавішею миші. Після чого вже після 500 кліків ви зможете придбати собі нового персонажа. З кожним відкриттям він стає дедалі цікавішим, а це означає, що вам буде зовсім не нудно! Наскільки швидко ви зможете відкрити всі меми? Давайте дізнаємося просто зараз! Зберіть усіх персонажів і станьте найкрутішим гравцем! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Скібіді Доп Туалет: Камерамен і Спікермен, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7939393939394 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 495)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Skibidi Dop Toilet: Cameraman and Speakerman.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 495 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри