Гра 2048: Класична версія

Гра 2048: Класична версія - це захоплива покрокова арифметична головоломка. Вона потренує ваше математичне мислення і допоможе скоротати вільний час, провівши його з користю. Грати в гру 2048 під силу не кожному, для цього потрібні хоча б найелементарніші знання математики, а саме операції додавання. Вона не терпить поспішних рішень, кожен хід потрібно робити виважено, добре подумавши. Адже єдиний невірний рух може звести нанівець навіть найуспішнішу гру.

Мета гри - зібрати на полі 4х4 плитку з числом 2048. Але зробити це не так просто, як може здатися з першого погляду. З кожним ходом, на ігровому полі, в незайнятій комірці, з'являється плитка з числом 2 або 4. Зсуваючи дві плитки з однаковими числами в бік (вліво, вправо, вниз або вгору), ви отримуєте одну з числом, що дорівнює їхній сумі. Наприклад, під час зсуву двох плиток із числом 2, утворюється одна з числом 4 і так далі. У жодному разі не можна рухати плитки без будь-якої мети, це не приведе вас до перемоги, а тільки засмітить ігрове поле. І якщо на ньому закінчаться вільні комірки, а у вас не буде можливості скласти вже наявні плитки, ви програли. Є багато тактик і стратегій проходження гри, використовуйте їх або придумайте свою власну, зробіть усе можливе, щоб перемогти. Удачі!

Тут розташована онлайн гра 2048: Класична версія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 2048
3.8632850241546 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2070)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - переміщення плиток.

Як грати? Тактика гри в 2048.

Для початку виберіть будь-який кут на ігровому полі (бажано нижній). У ньому вам потрібно буде зберігати плитку з найбільшим числом. Зробивши це, ви вже на 70% наближаєтеся до перемоги. Так само радимо вам якомога рідше використовувати кнопку вгору, якщо всі комірки над плиткою з найбільшим числом не зайняті. Намагайтеся відразу ж прибирати плитку з двійкою з нижніх клітинок, інакше, якщо вона буде оточена плитками з великим числом, вивести її наверх буде майже неможливо. А це означає втрату вільної комірки і згодом програш. Намагайтеся розміщувати плитки з числами так, щоб внизу були найбільші, вище - менші. Дотримуючись такої простої тактики ви без проблем зможете виграти. Якщо ви все ще не зрозуміли як грати в гру, не поспішайте йти, подивіться відео нижче.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 2048: Classic.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 2070 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри