Гра 4 в Ряд: Людина-павук і Веном

Гра "4 в Ряд: Людина-павук і Веном" - створена за мотивами класичної гри "з'єднай чотири". Це захоплива логічна гра для двох гравців, у якій ви гратимете за Людину-павука, проти відомого всім персонажа з Марвел - Венома. Гра відбуватиметься на стандартній ігровій дошці розміром 6на7. Обидва герої мають круглі фішки з різним зображенням, павуки і монстри.

Гра нібито дає можливість виграти квитки на фільм - Людина-павук проти Венома, але оскільки його вже всі давним-давно дивилися, то грати доводиться без будь-якого призу. Просто грайте для перемоги над Веномом і насолоджуйтеся грою!

Як грати?

Опускайте свої фішки на ігрове поле і намагайтеся скласти цілісну лінію з 4 фішок червоного кольору. Слідкуйте за діями суперника і перекривайте йому ходу, щоб він не міг скласти лінію зі своїх фішок першим. Пам'ятайте, що кожна лінія може бути розташованою по вертикалі, горизонталі або діагоналі. Наприкінці гри вам запропонують ввести своє ім'я та електронну пошту, щоб ви могли поділиться вашими результатами, але цей етап можна пропустити і почати гру заново. Удачі!

Тут розташована онлайн гра 4 в Ряд: Людина-павук і Веном, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри 4 в Ряд
3.4727272727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 110)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 in a Row: Spiderman and Venom.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 110 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри