Гра Агаріо: Чашка Петрі

Простори інтернету можуть похвалитися сотнями ігор, які здобули шалену популярність у величезної кількості користувачів. Але жодна гра не може похвалитися такою мегапопулярністю, яку набрала за кілька тижнів гра "Чашка Петрі". Також, ви могли про неї чути під назвою "Петрі Діш". Ця гра стала майже культовою і здобула мільйони шанувальників у всьому світі. Частину популярності гра здобула завдяки невигадливим правилам і вільному доступу. Адже вам не потрібно нічого завантажувати, а просто зайти в гру, вибрати режим і натиснути на старт. Отже, давайте ознайомимося детальніше з парою-трійкою правил. Вашим персонажем буде маленька бактерія, яка бажає знайти своє місце в агаровому середовищі. Вас оточуватимуть десятки, а іноді й сотні бактерій - гравців. Поки ваша бактерія крихітного розміру, ви маєте підживлювати її планктоном, якого на карті вдосталь. Щойно ваше малятко трохи зміцніє, ви зможете розпочати справжнє повноправне полювання на інших бактерій. Ви можете поглинати ворожі бактерії, які менші за вашу в два - два з половиною рази. У міру поїдання інших бактерій, ви ставатимете дедалі більшими. У правому куті екрана є рейтинг, у якому розміщені гравці в міру зростання маси бактерій. Що більша ваша маса, то вищий ваш рейтинг. Але варто пам'ятати, набір маси призведе до втрати швидкості. Ваша бактерія стане великою і повільною, але навіть у такому положенні ви зможете атакувати і поїдати конкурентів, використовуючи поділ на дві частини. Іноді цей прийом може врятувати вашу бактерію. Коли ви ділите бактерію на дві частини, то обидві половинки стають швидшими і це дає можливість швиденько ретируватися від ворога. Після роздвоєння бактерія зливається протягом тридцяти секунд. Якщо ж одну з половинок з'їли вороги, то ви все одно можете продовжувати гру з частиною бактерії, що залишилася. Також, ви можете стріляти вірусами і тим самим прискорюватися або використовувати різні тактики. А тепер давайте поговоримо ще про кілька хитрощів "Чашки Петрі". По всьому периметру карти розкидані колючки - віруси. Поки ви крихітних розмірів, то боятися вам нічого. Ви навіть можете сховатися за колючку, щоб уникнути поглинання. Але якщо ви вже набрали помітну масу, то зіткнення з колючкою матиме неприємні наслідки. Ваша бактерія розлетиться на безліч крихт і вам доведеться постаратися, щоб вашим сумним становищем не скористалися противники. Оскільки гра "Чашка Петрі", або якщо вам більше до вподоби "Петрі Діш", розроблена як багатокористувацька браузерна гра, то тут на вас чекає багато переваг. Ви зможете взяти на підмогу друзів і освоїти командну гру. Щоб обговорювати свої тактики і стратегії, ви можете використовувати ігровий чат. У багатьох геймерів є навіть свої командні скіни, що дає змогу моментально впізнати своїх бойових товаришів. Також, у грі існує багато режимів, з якими ви зможете ознайомитися нижче. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Агаріо: Чашка Петрі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Агаріо
4.2680043980209 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3638)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Опис ігрових режимів:
  • ClanHouse - у цьому розділі представлені Клан-Хауси - сервери, що належать кланам. Клани самі керують своїми серверами, можуть вибирати собі режим FFA або Experimental, можуть закрити свій сервер паролем.
  • FFA - Базовий режим. Поїдай корм, щоб рости і їсти інших гравців. Зелені віруси розіб'ють тебе на кілька частин. У цьому режимі представлена найбільша кількість серверів, включно з гігантськими серверами на 300, 400 і 700 слотів! Місця вистачить усім! Розмір корму на серверах різний, від 1 до 3. На сервері Сибір розмір їжі - випадковий. Розмір однієї кулі в грі обмежений 22500 одиницями маси.
  • TEAM - Боротьба між трьома командами: зеленими, червоними та синіми. Перед грою можна вибрати свій колір. Під час гри поміняти ім'я та команду неможливо. У нашому варіанті гравці своєї команди не заважають пройти один одному.
  • ARENA - На аренах кожен сам за себе і в кожного є тільки 1 життя. Якщо ти програв - чекай кінця раунду і приєднуйся до нової партії. Але якщо вже виграв - то все, вітаємо! У цьому режимі є одна карта збільшеного розміру (4К) - це перша карта, а всі інші карти - маленького розміру (2.5К). Якщо до початку раунду не набереться необхідна кількість гравців, сервер додасть у гру злих і агресивних ботів! Увага! У цьому режимі заборонена командна гра, домовлена заздалегідь!
  • CRAZY FFA - Це божевільна і божевільна варіація класичного FFA-режиму. На цих серверах маса, яку ви відстрілюєте через W, не годує, а забирає вагу в супротивників! Усі гравці починають із 400 одиницями маси.
  • ZOMBIE - Один із найскладніших режимів у Чашці Петрі. На початку раунду вибирається один зомбі. Завдання зомбі - поневолити якомога більше людей, доторкнувшись до них. Завдання людей - здобути перемогу в цій сутичці. На карті присутні бустери, які допоможуть у цій грі - "Hero" (отримати його може тільки людина), що дає можливість з'їсти зомбі або вилікуватися від зараження (поки не став остаточно зомбі), і бустер "Brain", що дає зомбі супершвидкість. Якщо зомбі з'їсть бустер "Hero", то він помре. Рекомендується грати в цьому режимі або без скінів, або вимкнувши простий рендер, інакше вам буде важко відрізняти команди зомбі від людей.
  • DEATHMATCH - У цьому режимі неможливо з'їсти іншого гравця. Його можна тільки застрелити, використовуючи ваші патрони W. І віруси тут не страшні вам - тепер це ваш захист від куль. Рейтинг топ-10 рахується за кількістю вбитих куль противника (фрагів). Усі гравці починають із 700 одиницями маси. У цьому режимі ви можете розділитися максимум на 4 частини.
  • Чорна діра - Цей режим - як ФФА, тільки тут потрібно годувати чорну діру, щоб бути в топі! Годувати можна як пробілом, так і через W. Вмирати не можна - очки згорають. FIXED - це сервери, де Чорна діра стоїть на місці. MOVING - це сервери, де вона рухається.

Керування у грі:
  • - пересування
  • - розділитися
  • - годувати чи стріляти
  • - меню
  • - увімкнути / вимкнути компас
  • - пауза

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Agario Game: Petri Dish.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3638 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2015.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри