Гра Амонг Ас: Диск Ас

"Among Us" - це унікальна гра, яка стала головним хітом цього року. Незважаючи на те, що вона була випущена ще два роки тому, її зоряний час настав саме зараз! "Амонг Ас" занурить вас у глибокий космос, де ви станете одним із космонавтів. Гравці будуть розділені на дві команди - зрадники і члени екіпажу. Екіпаж - це мирні хлопці, які виконують завдання і запобігають саботажу. Зі свого боку зрадники, вони ж імпостери, влаштовують ці саботажі і намагаються вбити всіх членів екіпажу. Усі ролі в грі обираються рандомно і заздалегідь свою роль не знає ніхто. Сьогодні ж на наших космонавтів чекає нове випробування!

Як грати?

У крутій багатокористувацькій грі "Амонг Ас: Диск Ас", ви опинитеся на космічному кораблі та братимете участь у новій місії. Перед початком гри потрібно ввести свій нік і вибрати сервер. Також, гравці можуть грати в готових кімнатах або ж створювати нові та грати разом із друзями. Це буде круто!

На початку гра автоматично ділить учасників на вчених і зрадників. У ролі вченого гравцеві належить збирати різні предмети і встановлювати їх на свої місця. Кулі потрібно перенести у верхню кімнату, балони з киснем розмістити біля ракети, а шкурки від бананів - розподілити по кутах. Якщо ж ви виявилися зрадником, тоді ваше завдання полягає в іншому. Ваше головне завдання - перетворюватися на смертоносні диски і вбивати вчених, забирати балони з киснем зі свого місця і забирати подалі, а кулі зміщувати з того місця, де вони перебували. Докладіть максимум зусиль, щоб виконати свої завдання в будь-якій ролі. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Амонг Ас: Диск Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3455516014235 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2810)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • - взяти / кинути предмет / перетворитися на диск
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Disc Us.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2810 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри