Гра Пошук Цифр з Амонг Ас

Настав час трохи потренувати наш мозок разом із веселими космонавтами з "Among Us". Хлопцям набридло постійно займатися саботажами або їх запобіганням і вони хочуть трохи повеселитися. Для цього вони приготували для вас кумедну гру зі своєю участю. Готові з ними пограти? Тоді, ласкаво просимо в гру "Пошук Цифр з Амонг Ас".

Як грати?

Попереду на вас чекає шість рівнів, де увага і спостережливість допоможуть впоратися із завданням. На кожному рівні буде картинка із зображенням популярних артів у різних стилях. Це будуть і офіційні картинки, і красиві арти фанатів популярної гри. Вам потрібно відшукати на зображенні 10 цифр - від одиниці до десятки.

Перший рівень буде дуже простий, і ви зможете з легкістю його пройти. Але далі гра буде ускладнюватися і знайти цифру вже буде не так просто. Уважно вивчіть кожен сантиметр картинки і спробуйте знайти всі цифри. Але варто пам'ятати, що часу на пошуки буде дуже мало. Протягом 39 секунд гравець має відшукати 10 цифр. Зате кількість спроб буде не обмежена! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Пошук Цифр з Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3847845206684 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2274)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Among Us Hidden Numbers.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 2274 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри